Ouderschapscoaching in Den Bosch

Zijn jullie op de hoogte van elkaars ouderschapswaarden? Ben je bezorgd, kritisch of mijd je conflicten? En hoe verhoudt zich dat tot de ouderschapsrol van je partner? Hoe is de communicatie tussen jullie en met jullie kind? Hoe kunnen jullie onderlinge communicatie versterken om nader tot elkaar te komen?

In de relatie met je kind(eren) kom je allerlei kanten van jezelf én je partner tegen die confronterend kunnen zijn. Als een kind zich niet gedraagt zoals gewenst, is dat vaak terug te leiden tot negatieve interactie tussen ouders. In dat geval kan coaching door een ouderschapscoach in omgeving Den Bosch jullie helpen.
Ouderschapscoaching in Den Bosch


Ouderschapscoaching in de regio Den Bosch helpt

Ouderschapscoaching in de regio Den Bosch helpt

Wanneer je partner weet wat je van hem of haar verwacht en jij je partner erop vertrouwt dat hij of zij die rol goed uitvoert, leidt dat tot leiderschap en een sterke samenwerking. Jullie kind voelt deze onderlinge verbinding aan en zal zich daarop aanpassen.

Ouderschapscoaching in de regio Den Bosch helpt jullie nader tot elkaar te komen en samen aan jullie rol als ouders kunnen werken. Zo kunnen we negatieve interactie doorbreken en omzetten tot positieve energie.

Ouderschapscoach Den Bosch


Ouderschapscoaching in Den Bosch

Woon je in de regio Den Bosch en overweeg je ouderschapscoaching?
Neem dan contact op met ouderschapscoach Franca Meijs van Relatietools.

Contact met Franca